Het meest inspirerende vakantieprogramma
Van harte welkom op de Via Vacance website > Best Deal Camping Card

Best Deal Camping Card

Best Deal Camping Card
GRATIS: Best Deal Camping Card
Vraag nu de gloednieuwe Best Deal Camping Card aan, U heeft hiermee de beste keuze voor het nieuwe kampeerseizoen reeds gemaakt. Deze kortingskaart voor het voor- en naseizoen is nieuw, baanbrekend en uniek als het gaat om wat het voor u als kampeerder aan voordeel oplevert. Met de Best Deal Camping Card bent u namelijk zeker van volop voordeel als u kampeert in Europa. Wat dat betekent? Ten eerste is de Best Deal Camping Card met de bijbehorende gids voor u helemaal gratis. Dat is nu zo en dat blijft zo! Ten tweede kunt u met deze kortingskaart op maar liefst 819 campings in Europa wel erg voordelig kamperen. En tot slot kunt u bij een deel van de campings gebruik maken van een extra aanbieding bij aankomst of een extra korting wanneer u wat langer verblijft op de camping.

Kamperen vanaf 10 euro
Met de deelnemende campings is de afspraak vastgelegd dat u als cardhouder kunt overnachten voor het afgesproken Best Deal tarief. Dit tarief is altijd substantieel lager dan u normaal betaalt in dezelfde periode op de camping. U kampeert met twee personen inclusief kampeerplaats, stroom, douche en eventueel uw hond al vanaf 10 euro per overnachting. Daarmee loopt uw voordeel op tot tientallen procenten. Dat komt omdat wij de campings hebben gevraagd om een ultra scherp tarief op te geven. Daarbij is het goed om te weten dat sommige campings ook kunnen deelnemen aan mogelijk een ander kortingsconcept in de vorm van bijvoorbeeld cheques of een andere camping card. In die gevallen kan het Best Deal tarief - voor hetgeen is inbegrepen - gelijk zijn aan het tarief dat u betaalt via dat andere kortingsconcept. Toon dus altijd uw Best Deal Camping Card. Het kost u immers niets en waarom zou u meer betalen dan nodig is?

Het gebruik van de kaart
Met de Best Deal Camping Card zit u goed: gratis kaart, gratis gids en veel voordeel. Dat maakt uw vakantie een stuk voordeliger, zonder dat u concessies doet ten aanzien van de kwaliteit. In de Camping Navigator en op deze website ziet u per camping wat u betaalt voor uw overnachting. Dat verschilt per camping, maar dat is ook logisch. De ene camping biedt nu eenmaal meer faciliteiten en luxe dan de andere. Veel campings hanteren één Best Deal tarief in de perioden dat zij de Best Deal Camping Card accepteren: het laagseizoentarief. Sommige campings hanteren daarnaast tevens een middenseizoentarief. Het voordeel hiervan is dat deze campings de Best Deal Camping Card ook accepteren in perioden waarin normaal gesproken helemaal geen korting gegeven wordt. Zo kan het dus zijn dat u in perioden waarin het niet gebruikelijk is om korting te krijgen, u daar toch van kunt genieten.

Wat is inbegrepen in het Best Deal tarief?
Het Best Deal tarief is een all-in tarief. All-in betekent dat bij de deelnemende campings de volgende zaken zijn inbegrepen:

 1. Verblijf: overnachting voor twee volwassenen
 2. Kampeerplaats: een standaard kampeerplaats voor caravan met voortent of camper met luifel of vouwwagen of tent
 3. Electriciteit: stroomvoorziening tot 6A of 4 Kwh per dag.
 4. Douche: gelegenheid tot minimaal één keer per persoon per dag gebruik te maken van een warme douche.
 5. Één huisdier, mits huisdieren op de camping zijn toegestaan.
 6. BTW

Aanvragen van de Camping Navigator en Best Deal Camping Card kan direct via het inschrijfformulier.

Wat is niet inbegrepen in het Best Deal tarief?

 • Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax
 • Andere heffingen van overheidswege
 • Reserveringskosten indien van toepassing
 • Extra personen
 • Meerverbruik stroom
 • Overige betaalde faciliteiten en services*

Gebruik extra faciliteiten
Wanneer u gebruik wenst te maken van andere betaalde faciliteiten dan in het Best Deal tarief is inbegrepen of een upgrade wenst naar een bijvoorbeeld een comfortplaats of luxere kampeerplaats kan de camping u daarvoor extra kosten in rekening brengen.

Extra kortingen en aanbiedingen
De Best Deal Camping Card is in meerdere opzichten bijzonder. Naast het voordeel van de gratis kortingskaart en gids en volop voordeel op het overnachtingstarief voor twee personen, profiteert u namelijk ook bij een deel van de 800 deelnemende campings van extra kortingen en aanbiedingen.

Extra korting voor langer verblijf
Wanneer u wat langer verblijft op een camping – bijvoorbeeld een week – kan het zijn dat u bovenop het voordeel van het Best Deal tarief nog eens extra korting geniet. In de Camping Navigator ziet u per camping welke kortingen dat zijn. Een voorbeeld van een dergelijke extra korting is 7=6. In dat geval krijgt u bij een week verblijf op een camping één nacht gratis bovenop het voordeel van het Best Deal tarief. U verblijft dan 7 nachten, maar betaalt slechts voor 6 nachten het Best Deal tarief. Is dat een beste deal of niet?

Extra aanbiedingen
Het kan echter nog mooier. Alle deelnemende campings zijn blij met uw komst, maar sommigen onderstrepen dat door u te verwelkomen met één of meer extra aanbiedingen. Dat kan bijvoorbeeld een welkomstdrankje zijn of een gratis upgrade naar een comfort-kampeerplaats, 50% korting op huur van de tennisbaan of twee pizza’s halen, één betalen. Welke extra aanbiedingen een camping biedt vindt u ook weer in de handige Camping Navigator. Let op: per verblijf op een camping kunt u gebruikmaken van maximaal een extra korting en/of extra aanbieding.

Welke campings doen mee?
U kunt op ruim 800 campings in Europa gebruik maken van de Best Deal Camping Card. U kunt deze ter plaatse herkennen aan het voeren van het logo van de Best Deal Camping Card. Alle campings worden jaarlijks persoonlijk geïnspecteerd door onze eigen consulenten. De campings variëren van kleine rustieke campings tot en met het grotere werk met alles wat een verwende kampeerder zich wenst. Een overzicht van de ruim 800 deelnemende campings vindt u in de GRATIS Camping Navigator en door hier te klikken.

Het gebruik van de Best Deal Camping Card
De Best Deal Camping Card biedt niet alleen volop voordeel, maar is ook zeer eenvoudig in gebruik. Zorg vooraf dat u de achterkant van de Best Deal Camping Card volledig hebt ingevuld en dat u hem altijd bij u heeft. Toon deze vervolgens altijd bij aankomst aan de receptie van de deelnemende camping. Zij weten dan dat u kampeert tegen het bijzondere Best Deal tarief zoals is weergegeven in deze gids. Wanneer u weer vertrekt toont u wederom uw Best Deal Camping Card. U betaalt gewoon op dezelfde wijze als u normaal bij de camping uw overnachtingen afrekent. U hoeft dus vooraf niets aan te schaffen om gebruik te kunnen maken van het bijzondere voordeel van de Best Deal Camping Card.

Meer informatie vindt u op www.campingwijzer.nl/

www.campingwijzer.nl